Catalogul Online Ladys

PENTRU A PRIMI DE LA LADY’S CATALOGUL IN MOD GRATUIT CLIC PE ACEASTA ZONA PENTRU A VA INREGISTRA IN MAGAZINUL ONLINE. IMEDIAT DUPA LOGARE COMANDATI CATALOGUL CARE VA AJUNGE GRATUIT IN CUTIA DV POSTALA!

Catalogul Lady’s apare cu o periodicitate de aproximativ 50 de zile cu produse si promotii noi. Catalogul tiparit Ladys contine 154 de pagini plasticate cu informatii complete despre produse comercializate de Ladys. Mai jos puteti consulta catalogul in curs, varianta online. Puteti vedea paginile la marime naturala, pe tot ecranul, daca veti da click pe cele patru sageti din dreapta jos. Dupa ce se va afisa catalogul pe tot ecranul il puteti rasfoi cu mouse-ul.

Pentru a vedea catalogul pe tot ecranul dati clic pe cele 4 sageti din dreapta-jos.

In urma inscrierii in magazinul online Ladys si a activarii contului pe adresa dv va fi expediat un catalog tiparit (in curs).  Veti primi astfel cea mai noua editie a catalogului Lady’s in varianta tiparita. Este important ca la inscriere sa completati in formular adresa postala corecta pentru a primi catalogul tiparit de la Ladys. Inscrierea este absolut gratuita, fara obligatii, va aduce catalogul in cutia postala. Astfel puteti consulta oferta completa de produse. Lady’s va ofera astfel posibilitatea de a-i cunoaste toate produsele, fie ca este vorba de produse cosmetice sau parfumuri, de accesorii sau de gama de produse de slabit Happy Slim (pastile naturale de slabire). Nu este nevoie sa deveniti reprezentant/reprezentanta Ladys pentru a beneficia de avantajele oferite de Lady’s. Absolut toti clientii cu un cont activ in magazinul online au acces la toate ofertele si promotiile. Orice client poate deveni reprezentant daca se hotaraste sa isi dezvolte o retea proprie pentru a castiga bani. Insa atat clientii cat si reprezentantii beneficiaza de exact aceleasi reduceri, discounturi si promotii la cumpararea produselor Ladys. Printre aceste avantaje se numara catalogul gratuit Ladys primit la inscriere, set gratis cu testere parfumuri (15 mostre) in prima comanda de minim 100 ron, transport gratuit pentru toate comenzile de minim 100 ron si transport gratis prin curier rapid in peste 2100 de localitati, reduceri de pana la 42% fata de pretul afisat in catalog (functie de valoarea comenzii). Catalogul Ladys va ofera informatiile complete despre produse, preturi, calitate si accesibilitate. Ladys a ales aceasta varianta deschisa de prezentare si promovare a propriilor produse: te lasa sa cunosti in detaliu si ca produs dar si ca pret fiecare oferta. Apoi te poti decide daca doresti sa lansezi o comanda. In acest moment Ladys are una dintre cele mai bune oferte de pe piata romaneasca de cosmetice si accesorii, cu un foarte bun raport calitate/pret + transport gratuit prin curier rapid pentru produse.

 Ladys inscriere directa


 

 

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's