Produse

O firma noua pe piata produselor cosmetice din Romania cu o oferta unica. Reduceri si avantaje de care beneficiati imediat dupa inscrierea Margo Cosmetics. Cosmetice, parfumuri, creme, produse de ingrijire si machiaj produse in Germania, Franta, Marea Britanie si Polonia, cu reducere de 25% fata de pretul de catalog, discount de care beneficiati imediat dupa inscrierea Margo care este gratuita si fara obligatii. Transport gratis prin Posta Romana, catalog gratuit (tiparit) pe care il primiti in urma obtinerii contului Margo. Parfumuri cu esente frantuzesti si britanice, cu esente persistente, de calitate. Parfumurile Margo Cosmetics sunt echivalente cu ape de parfum cunoscute de pe piata internationala.

Margo Cosmetics produse de infrumusetare si parfumuri, make-up, creme si farduri. Margo Cosmetics produse de ingrijire si machiaj cu bonusuri si reduceri.
Margo Cosmetics 2012In prima comanda de minim 100 ron primiti un set GRATUIT cu 7 testere parfumuri comercializate de Margo. Astfel, inainte de a comanda aceste parfumuri de calitate puteti verifica persistenta dar si brandul echivalent. Cateva dintre casele de parfuuri pe care le puteti regasi in oferta Margo ca si calitate si persistenta: Elizabeth Arden, Adidas, Hugo Boss, Gabriela Sabatini, Calvin Klein, Dolce & Gabbana, Coco Chanel, Lacoste, Giorgio Armani, Celine Dion, Gucci, Britney Spears, Bruno Banani. Aceste parfumuri pot fi cumparate pentru 1/3 sau chiar 1/4 din pretul parfumurilor originale pentru aceleasi esente si aceeasi calitate.

Periodic se fac reduceri speciale si se acorda bonusuri la anumite ocazii, zile speciale si aniversari. Clientii inscrisi nu au absolut nicio obligatie si pot comanda imediat dupa inregistrare catalogul gratuit Margo Cosmetice. Produse de calitate, testate si cu un excelent raport calitate/pret. Sunt produse de calitate pe care si le poate permite oricine. Esentele de parfum sunt persistente si de calitate si respecta traditia franceza si britanica a apelor de parfum. Cele mai multe dintre parfumurile comercializate de Margo sunt produse in Franta si imbuteliate in Polonia. Cum este cazul noului parfum din catalogul de iarna “Gentlemen” (apa de toaleta pentru un stil casual, cu note puternice de mosc alb, ambra, piper negru si cedru, intr-un amestec de de neroli tunisian, aldehide mandarin si portocal). Brunani men magnum (echivalent ca aroma cu Bruno Banani) este tot o apa de parfum produsa in Franta de la casa de parfumuri Cote d’Azur (produs ce are imprimata sigla firmei franceze si provenienta franceza a apei de parfum. Catalogul Margo Cosmetice apare cu o periodicitate de 90 de zile cu produse noi de cosmetica si parfumuri.

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's