Castiguri

O oferta de castig suplimentar prin Margo Cosmetics, cu posibilitatea de a realiza un venit suplimentar permanent in ritm propriu de lucru. Asta presupune un efort de cateva ore pe zi pentru a promova produsele cosmetice ale Margo Cosmetics. Si aceasta promovare o puteti face atat direct, prin dialog cu persoane cunoscute, dar si cu ajutorul internetului, folosind tot ce presupune promovarea in spatiul virtual: bloguri, site-uri, retele de socializare. Pentru a va mari permanent propria retea Margo Cosmetics si pentru a detine o adevarata retea de lider vanzari cosmetice prin Margo. Daca intentionati sa porniti acest demers va rugam sa ne contactati de pe acest site folosind pagina de contact. O sa va punem la dispozitie toate informatiile necesare pentru a intra in reteaua noastra de lideri Margo Cosmetics: sfaturi pentru realizarea unui blog, sfaturi pentru optimizarea blogului, posibilitati de realizare a unor site-uri gratuite (la inceput) si apoi va sustinempentru a va dezvolta noi site-uri (pe domenii si pe subdomenii) in vederea promovarii propriei retele. Margo Cosmetics va ofera aceasta sansa de a obtine un venit propriu, independent de locul dv de munca sau un venit independent in cazul in care nu aveti un serviciu.

Magazinul tau Ladys

Oferta de castiguri cu Margo Cosmetics

Castiguri cu Margo CosmeticsSistemul de castiguri cu Margo Cosmetics este relativ simplu si se bazeaza pe o structura de MLM (Multilevel Marketing). Nu este un sistem piramidal ci este un sistem de promovare a produselor prin propria retea astfel incat dv aveti de castigat anumite procente din vanzarile pe care Margo Cosmetics le face catre fiecare reporezentant/afiliat care face parte din reteaua dv (si care bineinteles cumpara de la Margo). Un grafic explicativ aveti mai jos. Puteti intelege astfel ca puteti castiga pana la 16% din vanzarile facute de Margo Cosmetics catre afiliatii din reteaua dv, procente adunate in functie de nivelul la care se afla afiliatul (reprezentantul adus in reteaua dv).

Cat costa colaborarea cu Margo Cosmetics?

Absolut nimic – daca ne raportam la valori financiare. Inscrierea prin acest site Margo Cosmetics este absolut gratuita. Dupa inscriere puteti comanda un catalog (tiparit) pe care il veti primi gratuit in cutia postala. Daca decideti sa ramaneti doar client(a) in urma inscrierii beneficiati deja dupa inregistrare de reducere de 25% fata de pretul afisat in catalog (de exemplu daca faceti o comanda de 100 lei veti plati doar 75 lei). In prima comanda veti primi si un set gratis cu testere parfumuri pentru a putea cunoaste calitatea acestor esente de ape de parfum comercializate de Margo Cosmetics. Asadar, colaborarea cu Margo Cosmetics, pornind chiar de la inscrierea de pe acest site, nu va costa absolut nimic. Insa pentru a va construi reteaua este necesar sa alocati timp. Asta veti cheltui: timp si nu bani. Pentru a va dezvolta propria retea Margo Cosmetics.

Retragerea punctelor de la Margo Cosmetics

Odata ce ati devenit lider de retea Margo Cosmetics, dupa ce obtineti punctele necesare (minim 150-200 de puncte) puteti solicita banii. Respectiv 1 punct = 1 ron. Atentie insa: pentru a va retrage banii trebuie sa aveti cel putin o comanda facuta la o perioada de doua luni si trebuie sa aveti un cont IBAN in care sa vi se transfere banii. Important: puteti face comanda la perioada de 2 luni folosind punctele acumulate in cont, platind din punctele dv. din sectiunea “Club Margo Cosmetics”. Astfel, daca aveti 200 de puncte in cont, puteti face o comanda de 75 puncte (asta inseamna in valoare de 100 ron la pret de catalog). Si cele 125 de pucnte ramase le puteti solicita dupa data de 15 a lunii in contul dv IBAN pentru a primi banii de la Margo Cosmetics.

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's