Ladys catalog ultim mai-iunie

Ladys catalog ultim

Ladys catalog ultim 2017. Catalog Lady’s cosmetice primavara-vara. Catalog Ladys valabil 5 mai – 12 iunie. Ladys catalog ultim online cu oferte noi si promotii pentru Campania 5 pe 2017. Catalog cosmetice nou Ladys poate fi consultat pe aceasta pagina de pe orice dispozitiv: telefon mobil, tableta sau laptop, calculator. Puteti face comenzi din actualul catalog Ladys dupa 5 mai. Pana la aceasta data este valabil pentru comenzi Ladys catalogul pentru Campania 4.

Pentru a va activa contul Ladys dati click pe bannerul de mai jos. Daca va activati un cont nou Ladys veti primi acasa un catalog gratuit. Nu uitati ca puteti avea un singur cont Ladys: nu incercati sa va dublati contul. Odata ce va activati contul primiti un catalog gratuit pe care trebuie sa il comandati dupa inregistrare. Daca aveti deja cont Ladys este necesar sa faceti o comanda in care veti primi catalogul gratuit. Daca aveti minim o comanda finalizata puteti comanda in termen de 3 luni un nou catalog gratuit.


Ladys catalog ultim

Cel mai nou catalog Ladys il puteti consulta in varianta online mai sus. Catalog cosmetice ultim Ladys valabil pentru perioada 5 mai – 12 iunie. Pentru a da paginile de catalog dati click pe sagetile stanga-dreapta. produsele cosmetice Ladys sunt disponibile doar in magazinul online.

Comanda Ladys

Dupa ce aveti un cont Ladys puteti comanda cu reduceri de pana la 42% fata de preturile afisate in catalogul Lady’s. Discontul Ladys creste pe masura ce creste si valoarea comenzii. La comanda Ladys de peste 100 lei beneficiati de transport gratuit prin curier rapid. Toate clientele Ladys cu un cont activ in magazinul online pot comanda cu reduceri substantiale. Contul personal va asigura acces la discounturile Ladys.

Inscrierea Ladys este absolut gratuita si nu va obliga la comenzi. Contul activat ramane valabil permanent si nu trebuie sa faceti o noua inregistrare. Nu incercati sa va dublati contul Ladys: sistemul informatic nu va accepta o noua inregistrare.

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's