Bonusuri Lady’s

Pentru a comanda produsele noastre aveti 2 optiuni:

1. Comandati un singur catalog Ladys, si il veti primi gratuit acasa. Puteti astfel studia pe indelete produsele si plasa apoi o comanda.
2. Comandati direct produse in valoare de cel putin 100 de lei (la pretul cu 25% discount) si primiti setul de testere de parfumuri gratuit si catalogul gratuit.

Ce este Lady’s?

Compania Ladys comercializeaza produse de parfumerie, cosmetice si bijuterii exclusiv on-line, prin comenzi plasate pe acest site. Plasand o comanda de 133 de lei beneficiati automat de un discount de 25% si platiti astfel doar 100 de lei.
Oferim produse de calitate la preturi acesibile. Aproape oricine isi poate permite sa cumpere produsele noastre si avem foarte multi clienti fideli. In conditiile actuale de piata credem ca pretul si calitatea produselor sunt mai importante decat brandul sau reclama. Puteti incerca produsele Ladys si daca nu sunteti multumit veti primi inapoi contravaloarea produselor returnate.
Oferim un sortiment variat de produse si noutati si introducem noutati si produse interesante in mod constant, unele produse unice pe piata.

Bonusul LadysProdusele se expediaza gratuit prin posta romana sau prin curierat rapid contra unei taxe de 7.5 lei. Pentru comenzi mai mici de 100 de lei se pot percepe taxe suplimentare de ambalare si expeditie. In principiu valoarea minima a comenzilor este de 100 lei la pretul cu discount. Dupa ce va inscrieti ca si client veti vedea preturile cu 25% reducere.

Cum pot sa devin client?

Completati FORMULARUL DE INSCRIERE.

Sfaturi pentru completarea formularului de inscriere Ladys:
Completati datele necesare.
Daca ati introdus toate informatiile o sa vedeti o pagina de confirmare – Contul dumneavoastra a fost creat!

Mi-am creat cont pe site-ul Lady’s, care sunt urmatorii pasi?

1. Comandati un singur catalog Ladys, si il veti primi gratuit acasa. Puteti astfel studia pe indelete produsele si plasa apoi o comanda. Optiunea de comanda catalog cosmetice va apare imediat dupa logarea in cont.
2. Comandati direct produse Ladys in valoare de cel putin 100 de lei (la pretul cu 25% discount) si primiti setul de testere de parfumuri gratuit.

Cum fac comenzi?

Comenzile plasate direct in site se proceseaza mai usor si se expediaza mai repede decat cele plasate telefonic sau prin e-mail.
Comanda produselor se poate face on-line, telefonic, sau prin e-mail.
Daca faceti comanda telefonic, sau e-mail, va rugam sa ne comunicati numele dvs, localitatea, codul produselor si numarul de bucati din fiecare produs. Astfel vom reduce riscul de erori de procesare a comenzii.

A. Dupa ce ati intrat in contul dumneavoastra alegeti produsul dorit si il adaugati la comanda prin butonul Comanda!

B. Daca doriti mai multe produse din acelasi articol puneti numarul dorit sub casuta Cantitate si apoi apasati Actualizeaza

C. Daca nu ati selectat produsul care trebuie si doriti sa scoateti produsul din cos, marcati in casuta de sub Scoate in dreptul produsului la care vreti sa renuntati si apoi apasati Actualizeaza

D. Pentru a adauga si alte produse apasati Continua Comanda, sau selectati direct din partea stanga produsul dorit

E. Alegeti produsul dorit si repetati pasii de la a) la e) pana la adaugarea tuturor produselor dorite

F. ATENTIE! Pentru a incheia comanda trebuie sa apasati butonul Finalizeaza sau butonul Confirma comanda si sa urmati toti pasii. Acum puteti selecta o alta adresa de livrare (optional) si ne puteti scrie diverse comentarii legate de comanda, pe care le vom primi odata cu aceasta. Va rugam urmati toti pasii de confirmare a comenzii, prin apasarea butonului Continua, iar cand comanda este corect introdusa veti vedea mesajul Comanda dumneavoastra a fost introdusa cu succes. Comenzile neconfirmate nu le putem vedea si onora. Asigurati-va ca ati urmat toti pasii. Veti vedea comanda dumneavoastra la istoric comenzi iar statutul comenzii va fi In asteptare pana cand aceasta va fi procesata si trimisa.

Program de afiliere Ladys

Cum primesc produsele?

A. Comenzile sunt livrate GRATUIT prin Posta Romana, noi suportam costurile de ambalare si expediere pentru comenzi de minim 100 de lei, la preturile cu discount. Produsele ajung la clienti in 3 pana la 5 zile lucratoare din ziua in care e facuta comanda. Plata produselor se face la posta in momentul in care se ridica coletul (plata ramburs). Comenzile plasate pana la ora 13 se expediaza a doua zi.

ATENTIE: (i) In unele cazuri postasul nu duce avizul la adresa dvs, de aceea va rugam, daca trec mai mult de 4 zile lucratoare de cand a fost expediata comanda, sa va duceti sa verificati daca pachetul a sosit la posta. (ii) In perioadele de sarbatori, posta este foarte aglomerata si coletul e posibil sa ajunga mai tarziu decat de obicei, va sfatuim sa folositi in aceste perioade curierat rapid, acestea fiind si perioadele cu cele mai mari vanzari.

B. Avem posibilitatea de a livra comenzile si prin curierat rapid contra unei taxe de 7,5 lei.

Curierul va livra coletul la adresa specificata de dumneavoastra in general in prima parte a zilei. De aceea trebuie sa va asigurati ca este cineva la adresa respectiva sa ridice coletul si sa achite valoarea rambursului (treceti persoana de contact la comentarii comanda sau puteti specifica o alta adresa la care sa fie livrat). In continuare coletele se pot livra gratuit prin posta romana, iar comenzile cu valoarea de peste 400 lei se pot livra gratuit prin curier (specificati la comentarii comanda ca doriti curierat rapid).

Pentru livrarea cu curier in fiecare zi se vor procesa si expedia comenzile sosite pana la ora 13. Comenzile plasate dupa ora 13 vor pleca a doua zi, ajungand la destinatie in a 3-a zi de la plasarea comenzii.

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's